+389 70 773 779
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
baltepe.behar@gmail.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Авто сервис

 

Балтепе Бехар

 

Авто сервис за стакла и било каква оштета на вашето возило

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Поправка и замена на авто стакла
 
 
 
 
 
 
Осигурителни услуги за автомобили
 
 
 
 
 
 
Професионален тим
 
 
 
 
Автолакерски услуги
 
 
 
 
 
 
Сервис на секаква штета
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме

 
 
 
 
 

Вашиот автомобил во сигурни раце

 
Балтепе Бехар нуди поправки и монтажа на авто стакла, поправка на вашето штетено возило и осигурителни услуги како:
 
 
 
 
 
 
Автоодговорност
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Каско осигурување
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Гранично осигурување
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зелен картон
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Осигурување на имот
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Осигурување од незгода
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Здравствено осигурување
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашата компанија

 
 
 
 

За нас

 

Запознајте се со историјата на Балтепе Бехар

 
Повеќегодишно искуство, исклучиво со продажба и монтажа на автостакла за автомобили. Квалитетна услуга и производи за автомобили се нашата предност. Нашата мисија е посветеност кон нашите клиенти со цел да добијат исклучителен квалитет по прифатлива цена.
 

Искуство & Професионалност

 
Располагaме со најпрофесионалнот тим за вашето возило, а нашето искуство се одликува со брзината и сигурноста на услугата која ја добивате.
 
 
 
 
baltepe-behar
 
 
 
 
 
 
 

Брендови

 
 
 
 
 

Брендови на авто стакла

 
 
 
 

Брендови

 
 
 
 
pilkington-automotive
 
 
pilkington-stakla
 
Pilkington automotive
 
 
 
 
 
 
Olimpia
 
 
olimpia-stakla
 
Olimpia
 
oto camlari/Auto glass
 
 
 
 
 
 
XYG
 
 
xyg-stakla
 
XYG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ви стоиме на располагање!

 
 
 
 
 
 
+389 70 773 779
Јавете ни се
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 

Уверете се сами во нашиот квалитет

 
 
 
 
ПРЕД
ПРЕД
ПОТОА
ПОТОА
ПРЕД
ПРЕД
ПОТОА
ПОТОА
ПРЕД
ПРЕД
ПОТОА
ПОТОА
ПРЕД
ПРЕД
ПОТОА
ПОТОА
ПРЕД
ПРЕД
ПОТОА
ПОТОА
 

Новости

 
 
 
 
 

Што е ново во нашата компанија?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактираjте нè

 
*
 
*
 
*