Балтепе Бехар
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 70 773 779
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
baltepe.behar@gmail.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Авто сервис за стакла и било каква оштета на вашето возило

 
 
 
 
 
 

Години искуство со тим од професионалци

 
 
 

Ја градиме вашата иднина

 
‘Blero-Fix’ е градежна компанија со големо искуство и професионален кадар , се вбројува во една од по успешните компании во земјава.
 
‘Blero-Fix’ брои вкупно 300 вработени, професионален кадар позади себе има голем број на градежни објекти повеќе од 30 згради и околу 350 индивидуални куќи како и градбата на 5 мостови на делницата Кичево-Струга.

Во моментот коинвеститори во “Complex Planet”.
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Нашите услуги

 

Што Работиме

 
 
 
 
 
 

Градба - клуч на рака

 
 
 
 
 
 
 
 

Фасада

 
 
 
 
 
 
 
 

Глетување

 
 
 
 
 
 
 
 

Молерај

 
 
 
 
 
 
 
 

Кошулица

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ви треба идеа и реализација

 
 
 
 
 
 
+389 70 773 779
Јавете Ни Се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добивајте новости